1. Skolmat genom tiderna
Från Medieteknik Göteborgs universitet den 27 oktober, 2021
views
Från Medieteknik Göteborgs universitet den 27 oktober, 2021
Lisa Haeger möter Cecilia Magnusson Sporre och Hillevi Prell och diskuterar skolmaten som ett viktigt svenskt kulturarv. Vad har älskats och hatats, vad är det som är så speciellt med svensk skolmat?
Cecilia Magnusson Sporre och Hillevi Prell är verksamma vid Institutionen för kost- och idrottsvetenskap, Göteborgs universitet, och har studerat svenska skolmatstraditioner.
Kulturarvsakademin, #matarv: https://www.gu.se/kritiska-kulturarvsstudier/forskning/matarv
GU Play © Göteborgs universitet om inget annat anges.
Den publika delen av GU Play, play.gu.se är en webbplats med utgivningsbevis (nr 2018-464).
Ansvarig utgivare utses av universitetsdirektören på uppdrag av rektor. Ansvarig utgivare: Erik Lundberg Information om tjänsten
Stöd och support
Information om cookies