Sjömat för en växande befolkning
Från Medieteknik Göteborgs universitet den 17 juni, 2020
views
Från Medieteknik Göteborgs universitet den 17 juni, 2020
Är du sugen på sjöpung, alger eller sjögurka? Då jobbar forskarna på institutionen för biologi och miljövetenskap vid Göteborgs universitet för dig. Ett av deras fokusområden är nämligen att utveckla en hållbar matproduktion i havet, helt i linje med FN:s Sustainable Gastronomy Day som sedan fyra år tillbaka firas den 18 juni.
Inslaget är en del i serien Forskare förklarar där forskare från Göteborgs universitet förklarar aktuella samhällshändelser.
GU Play © Göteborgs universitet om inget annat anges.
Den publika delen av GU Play, play.gu.se är en webbplats med utgivningsbevis (nr 2018-464).
Ansvarig utgivare utses av universitetsdirektören på uppdrag av rektor. Ansvarig utgivare: Erik Lundberg Information om tjänsten
Stöd och support
Information om cookies